Muziek en Geluid met de C64

Muziek en geluid met de Commodore 64 Deze 110 pagina tellende paperback is in redelijke staat , de voorpagina/kaft heeft een ezeloortje. Het is uitgebracht door Maarten Kluwers Internationale Uitgeversonderneming. Zoals de titel al zegt is dit boek zo opgezet … lees meer »»

Tags: c64 Gepost in commodore 64 boeken

Commodore 64 Machinetaalprogramma’s

Machinetaalprogramma’s voor graphics en geluid Nette 194 pagina’s tellende paperback uitgegeven copyright 1986 Kluwer Technische boeken. Dit boek is niet bedoeld als theorieboek voor de beginnende machinetaalprogrammeur. In plaats daarvan laat dit boek zien op welke wijze met machinetaal kan … lees meer »»

Tags: c64 Gepost in commodore 64 boeken

Commodore 64 Klank en Kleur

Klank en Kleur op de Commodore 64 Uitgave copyright van dit boek 1984 Addison-Wesley Europe. Schrijver Robert Young.Deze 230 pagina’s tellende paperback in goede staat. Naast een aantal routines voor eigen programma’s bevat dit boek ook kant en klare programma’s … lees meer »»

Tags: c64 Gepost in commodore 64 boeken

Het Complete C64 Boek

Het complete Commodore 64 boek. Een heel mooi boek voor de C64 freaks onder ons . Dit boek verkeerd in hele goed staat en is een must have ! De staat van dit boek is ‘gelezen’ maar in erg goede … lees meer »»

Tags: c64 Gepost in commodore 64 boeken

100 programmas voor C64

Basic naslagwerk voor de c64 Een heel leuk boek en in erg goede staat waarin 100 basic programmas staan beschreven voor de commodore 64. De staat van dit boek is erg goed , aantal beschreven basic programmas zoals de titel … lees meer »»

Tags: c64 Gepost in commodore 64 boeken