Website laten maken

U heeft een eigen bedrijf en u wilt een website laten maken. Redenen hiervoor kunnen zijn:

  • U wilt vindbaar zijn en hierdoor meer opdrachten binnen krijgen.
  • U wilt leden op de hoogte houden van het laatste nieuws en activiteiten.
  • U bestaande website is gedateerd en u vindt het tijd voor een modernere uitstraling.

Wat uw reden ook mag zijn wij zijn u graag van dienst en maken uw website op maat naar gelang uw wensen.

Wij kunnen uw website van A tot Z verzorgen, van zowel het aanvragen van uw domeinnaam, het verzorgen van hosting , het inrichten van uw website en het onderhouden van uw website.

Tekst voor op uw website

Het is belangrijk voor een website om goede en duidelijke informatie te geven. Bezoekers moeten gemotiveerd worden om de website te lezen en de tekst te begrijpen. Tenslotte wilt u een doel bereiken met de website.

Wanneer DecorStone een website voor u gaat maken vragen wij u zelf de tekst aan te leveren. Mocht u geen geschikte tekst hebben dan kan DecorStone u doorverwijzen naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het schrijven van pakkende teksten voor op websites.

Wat biedt DecorStone?

Het bouwen van uw website en het domein en hosting beheren.

Allereerst leggen wij uw domeinnaam vast. Vervolgens bouwen wij naar uw wensen uw website. Daarna zorgen wij ervoor dat uw website in de lucht komt en blijft.

  • Wanneer u een domein met hosting van uw website bij een ander bedrijf heeft ondergebracht kunnen wij uw domein met hosting naar ons toe verhuizen.
  • Heeft u uw domein en hosting bij een ander ondergebracht en wilt u daar blijven dan bouwen wij uw website op die locatie.

Het bouwen van een website

Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken wij de wensen die u heeft voor uw website. Vervolgens bouwen wij de website. U kunt ervoor kiezen om de website zelf te onderhouden. DecorStone bouwt de website dan in het CMS systeem van WordPress. Dit systeem in zeer onderhoudsvriendelijk en geeft u de kans om zelf pagina’s toe te voegen en content te plaatsen. Mocht u toch problemen ondervinden met het onderhoud van uw website dan kunt u op onze website vaak al een oplossing vinden voor de meest voorkomende problemen waar u tegen aan kunt lopen.

  • DecorStone biedt u de mogelijkheid dat zij voor u de website onderhouden.