Drukwerk

Nadat je een eigen website hebt laten maken met een bepaalde stijl opmaak kunt u er ook voor kiezen om de opmaak van visitekaartjes , briefpapier , enveloppen , flyers , programma boekjes of posters in deze stijl te laten drukken door ons.

Op het internet kunt u uw bestanden aanleveren en goedkoop laten drukken , snel verdient . Maar er zit een maar aan . Veelal is er geen persoonlijk contact en worden uw bestanden automatisch door een programma gecontroleerd. Dit kan resulteren in slecht of onverwacht drukwerk , of wel de frustratie dat uw bestanden keer op keer niet worden goed gekeurd.

Sinds enkele jaren doe ik zaken met RPQ in Dongen / Kaatsheuvel . Het kan ietsje duurder zijn maar hiervoor krijgt u dus wel persoonlijk contact . Eric controleert persoonlijk uw bestanden en past ze zelfs aan zodat ze goed drukklaar zijn. Wat resulteert in goed hoogwaardig drukwerk . Zodat iedereen blij is !!

Een stukje over Eric

R.P.Q. foto – video – drukwerk is de specialist voor drukwerk of het nu om geboorte- of trouwkaartjes gaat of om bedrijfsdrukwerk van visitekaart tot billboard u bent bij ons aan het juiste adres.
Wij verwelkomen u graag in een van onze winkels, maar ook via facebook en onze nieuwsbrief kunt u ons volgen en blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

brochures

flyers

folders-horeca

presentatiemappen