Reclame Flyer DecorStone

Hosting met 5 gig webruimte , 10 databases , 10 email adressen op je domeinnaam. Plesk beheer en FTP toegang. nu voor € 35,00 per jaar inclusief 21% Btw

Gepost in Wordpress developer

Meerdere pagina templates aanmaken

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan meerdere pagina templates , je kan heel eenvoudig meerdere templates aanmaken. Standaard is je pagina template page.php bijvoorbeeld: Nu wil je ook voor sommige pagina’s een ander template gebruiken , bijvoorbeeld met … lees meer »»

Tags: page.php, pagina templates Gepost in Wordpress developer

Excerpt More wijzigen in Lees meer

the_excerpt(); geeft een beknopte weergave van het bericht. Standaard staat er in je excerpt More dit kun je wijzigen in bijvoorbeeld Lees meer , om dit te veranderen kan je in je funtions.php het volgende plaatsen De lengte van de … lees meer »»

Tags: excerpt Gepost in Wordpress developer

Uitgelichte afbeelding toevoegen aan berichten excerpt

Eerst moeten we het theme support instellen voor uitgelichte afbeeldingen Plaats dit in je functions.php , het formaat staat op 150 bij 150 maar dit kan uiteraard ook een ander formaat van de tumbnail zijn Dan moeten we ook nog … lees meer »»

Tags: excerpt, tumbnail, uitgelichte afbeelding Gepost in Wordpress developer

Berichten uit een categorie op een pagina weergeven

Wanneer je wilt dat op een bepaalde pagina ook posts uit een bepaalde categorie word weergeven kan dit door onderstaande in je page.php toe te voegen. Nu wordt wanneer de pagina wordpress-developer wordt weergeven een lijst van de berichten die … lees meer »»

Tags: berichten, category, page.php Gepost in Wordpress developer